Vzvratno inženirski proces

  

Napredna programska oprema za vzvratni inženiring. Program kombinira funkcije 3D modeliranja kot v CAD programu s procesiranjem podatkov dobljenih v procesu skeniranja. Na osnovi podatkov iz programske opreme za skeniranje lahko uporabnik 3D skenerja ustvarja popolne parametrične in združujoče modele v formatu, ki je kompatibilen z uporabljeno CAD programsko opremo.

Z 3D skeniranjem dobite geometrijo objekta in ga nato pretvorite v CAD podatke (površinski podatki). Hitro digitalizirajte predmet in ustvarite CAD modele, ki jih lahko poljubno prilagajate.

Nadzor kakovosti

Primerjajte podatke s skeniranimi 3D podatki (STL) v primerjavi z zasnovo (CAD) za analizo odstopanj.

Geomagic Control X je razumljiv, uporabniku prijazna metrološka programska oprema, ki prinaša industriji eno najmočnejših orodij v obliki preprostih delovnih postopkov. Geomagic Control X uporabnikom prinaša revolucionarno, lahko uporabno, intuitivno, razumljivo kontrolo in sledljive, ponovljive delovne postopke za kvaliteten meritveni postopek. Skratka, pomemben postopek, ki je natančen, ki ima z informacijami bogata poročila in, ki je zmožen analize. Vse to pa pomembno vpliva na produktivnost in njeno kvaliteto ne glede na vrsto proizvodnje.

Tiskanje 3D

Uporabite 3D skenirane podatke za tiskanje prototipnih delov za hitro preverjanje.