Revopoint Miraco Pro

MIRACO Pro znamke Revopoint je zmogljiv vsestranski 3D skener za majhne in velike predmete. S svojim naprednim sistemom štirikratne globinske kamere celovito pokriva predmet, ki ga skenirate, hkrati pa dosega visoko natančnost in ločljivost. Izjemno lahek skener tehta le 750 g, se udobno prilega v roko in ga je mogoče preprosto prenašati za večjo prilagodljivost.

RGB kamera z 48 milijoni slikovnih pik

MIRACO Pro zajame barvite predmete kot vse druge! S kamero RGB z 48 megapiksli lahko ustvarite barvne teksturirane 3D-modele in impresivne strukture v visoki ločljivosti.

6-palčni zaslon AMOLED

MIRACO Pro je opremljen s 6-palčnim 2K zaslonom AMOLED, občutljivim na dotik. Za največjo prilagodljivost ga je mogoče nagniti za 180° in ga celo obrniti navzgor za skeniranje obraza za selfije.

2 uri delovanja in 50 W hitro polnjenje

Zahvaljujoč bateriji s 5.000 mAh lahko z MIRACO Pro skenirate do dve uri brez prekinitev in v miru. Zahvaljujoč 50-vatni funkciji hitrega polnjenja se skener napolni do 80 % v samo 35 minutah.

Lastnosti:

  • teža le 750 g,
  • do 0,02 mm natančnosti in 0,05 mm natančnosti,
  • hitrost skeniranja do 15 fps,
  • zajem barv 8K s kamero RGB z 48 milijoni slikovnih pik,
  • dva načina zajema: posamezen in neprekinjen način,
  • 6-palčni zaslon AMOLED s kotom 180°,
  • 9-osni IMU,
  • do 2 uri skeniranja, 50 W funkcija hitrega polnjenja.

Dva načina fotografiranja

► Single-Shot: zajema objekte z natančnim sledenjem, visoko natančnostjo in minimalnim prekrivanjem oblakov točk – tudi v okoljih, ki jih je težko upravljati.

► Continuous Mode: idealen za hitro skeniranje. Dosega hitrosti skeniranja do 15 fps v načinu blizu in daleč.

⇒ Namig: Medtem ko je način od blizu odličen za zajemanje zapletenih podrobnosti, lahko v načinu od daleč hitro zajamete tudi celotne predmete.

Nezapleteno delovanje in rokovanje

MIRACO Pro je samostojni optični bralnik. Za njegovo delovanje ne potrebujete nujno osebnega računalnika, saj lahko želene predmete zajamete kar na poti in jih urejate neposredno na zaslonu. Če želite projekte skeniranja urejati v računalniku, jih lahko preprosto prenesete prek MIRACO-jeve bliskovite povezave Wi-Fi 6 ali USB Type-C 3.1.

Zahvaljujoč funkciji zrcaljenja zaslona lahko MIRACO Pro povežete s televizijo in vsemi vrstami monitorjev.

Raptor3DX zmanjša delovni čas inženirja z avtomatizirano robotsko platformo in programskim orodjem, ki je enostaven za uporabo.